Koronapass

Nå står aktørene klare til å. Det at flere land vurderer vaksineplikt fører til økt salg av falske koronapass og negative tester.


Actuel Panosundaki Pin

Regjeringen har også kommet med forslag om å bruke koronapass på treningssentre og restauranter som kan bli aktuelt på et senere tidspunkt.

. Høyre etterlyser et nasjonalt koronapass som kan brukes når en ny koronavariant kommer. Med omikronvarianten i Norge ville koronapass gitt falsk trygghet mener assisterende helsedirektør Espen Nakstad. Desember mener direktoratet at slikt pass ikke har noen hensikt.

Et koronapass kunne antakelig gjort at smittetrenden for delta snudde. Det er utbredelsen av omikronvarianten som har fått direktoratet på andre tanker. Regjeringen avventende til koronapass Mens en rekke europeiske land deriblant Sverige har tatt i bruk koronapass for å holde samfunnet åpent er norske myndigheter avventende.

På to uker har Helsedirektoratet forandret mening om bruk av koronapass innenlands skriver Aftenposten. Vi har det til fortløpande vurdering og det vil vere eit tema på beredskapsmøte neste veke seier ordførar Kari Nessa Nordtun Ap til TV 2. Oslo Høyres gruppeleder Anne Haabeth Rygg mener koronapass må tas i bruk.

Det bekrefter ordfører Gunnar Wilhelmsen Ap i Tromsø overfor TV 2. Stavanger kommune ventar med å innføre koronapass. Innføring av koronapass er å gå over en absolutt grense.

November var direktoratet positive men 7. Helseministeren sier et lovforslag blir sendt på høring over nyttår. Ho seier vidare at det er ei totalvurdering av situasjonen på Nord-Jæren som avgjer om det blir teke i bruk.

Finske myndigheter har besluttet at alle som reiser til Finland fra Norge Danmark og Storbritannia må vise negativ koronatest for å slippe inn. Full splid om koronapass - se debatten her Gunnar Stavrums argumentasjon for å innføre et nasjonalt koronapass provoserer Geir Ugland Jacobsen. Hun mener innføring av koronapass kan føre til at flere vaksinerer seg.

Når den blir brutt finnes det ingen slik grense mer folket vil da til stadighet bli utfordret av makthaverne som igjen vil argumentere for at det er i den godes tjeneste av man innfører ulike tiltak som gradvis fratar befolkningens demokratiske rettigheter. Kjøper falske koronapass for å slippe vaksine. 211221 1615 221221 0942.

Diskusjonen om hva det skal bety har ingen våget å ta i Norge. Jeg mener helt grunnleggende at det må bety noe å være vaksinert. Finland vil kreve koronatest.

Tromsø-ordfører regner med å innføre koronapass fredag.


Ny Koronalov I Frankrike Krever Koronapass Pa Fly Tog Og Restauranter I 2021 Frankrike Bratislava Storbritannia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel